Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσίαση - Σχόλια ΑP Photopress

΄
Eυχαριστώ και για τη δημοσίευση και για τις φωτογραφίες τον Πέτρο Αθανασόπουλο για την παρουσίαση του Βιβλίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά , Μάϊο 2015.


Ενα επιτυχημένο μουσικοθεατρικό σεργιάνι μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ''ΤΑ ΑΚΟΡΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ'' της Ποιήτριας /Αρθρογράφου Νίκης Παπουλάκου, Εκδόσεων της ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ, έλαβε χώρα στις 4 Μάη στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους. Συμμετείχαν οι ηθοποιοί : Κώστας Λάσκος, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Όλγα Μουργελά και η Λογοτέχνις Ντόρα Μανατάκη. Επιμέλεια κειμένων και σκηνοθεσία της δημιουργού. Προλόγησε ο Αρχισυντάκτης της ''Φωνής των Πειραιωτών'' Γιάννης Κανατσέλης, για τη συγγραφέα και το έργο της μίλησε ο Ποιητής/Κριτικός Λογοτεχνίας Δημήτρης Καραμβάλης.

Παρόντες αρκετοί άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων, ο Συνθέτης Κώστας Νικολόπουλος, η Ποιήτρια Άννα Μπιθικώτση, ο Καλλιτέχνης Σωτήρης Δογάνης και πολλοί φίλοι Πειραιώτες.

Κρατήσαμε λίγα λόγια από την ομιλία του Δημήτρη Καραμβάλη : «Η Νίκη Παπουλάκου είναι στιχουργός και ποιήτρια συγχρόνως κι όχι στιχοπλόκος και ανανεώνει την παράδοση, που έχει σπάσει τις τελευταίες δεκαετίες. Στίχοι γραμμένοι με γνήσιο πάθος και καλλιέπεια.


Γνήσια, ρομαντική και συναισθηματική η Νίκη κατορθώνει οι στίχοι της να είναι ταυτόχρονα και μία ποίηση βάθους και κατάθεσης ψυχής.»

Petros Athanassopoulos
AP Photopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου