Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Έκθεση Βιβλίου Πασαλιμάνι -22.6.2017 Παρουσίαση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για παρουσίαση
Η Εφημερίδα και οι Εκδόσεις » Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ» σας καλούν απόψε 22.6 στις 21.00 στο χώρο εκδηλώσεων της Έκθεσης Βιβλίου στο Πασαλιμάνι για ένα ταξίδι με ''ΤΑ ΑΚΟΡΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ'' της Νίκης Παπουλάκου .

Ομιλητές Γιάννης Κανατσέλης (Αρχισυντάκτης ''Φωνής'') , Ντίνος Κουμπάτης (Συγγραφέας-Δημοσιογράφος). Απόδοση κειμένων : ¨Ολγα Μουργελά (ηθοποιός) και Ντόρα Μανατάκη (Λογοτέχνις).


Ο Συγγραφέας -Σκηνοθέτης Ντίνος Κουμπάτης έγραψε στο facebok την επομένη της παρουσίασης του βιβλίου:




ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ
εχθές το βράδυ, με επί κεφαλής της βραδιά μας, αυτήν, την αγαπημένη ποιήτρια Νίκη Παπουλάκου, στα πλαίσια της 31ης Έκθεσης Βιβλίου στον Πειραιά, όπου και είχα την τιμή και χαρά να παρουσιάσω την εξαίρετη ποιητική συλλογή-της "Τα ακόρντα της καρδιάς". Ακολούθησαν οι ποιητικές φωνές της διακεκριμένης ηθοποιού Όλγας Μουργελά και της επίσης διακεκριμένης ποιήτριας Ντόρας Μανατάκη. Από τις εκδόσεις της "Φωνής των Πειραιωτών", μας υποδέχθηκε και προλόγισε ο Αρχισυντάκτης-της Γιάννης Κανατσέλης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και ενός εκλεκτού ακροατηρίου, το οποίο δήλωσε αγάπη και θαυμασμό στην τιμωμένη ποιήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου